Roboty przemysłowe do układania gotowych produktów na palecie?

Posty: 46
Rejestracja: śr cze 10, 2015 10:16 pm
Lokalizacja: Luxembourg

Roboty przemysłowe do układania gotowych produktów na palecie?

Postautor: MichealOn » czw cze 22, 2017 2:17 am

Jakiś czas temu inwestowałem w maszyny do pakowania towarów w kartony. Teraz przyszedł czas na jeszcze większą automatyzacje i chciał bym zakupić robota jak w temacie. Czy da się to jakoś połączyć z podajnikiem palet? Jest coś takiego w ogóle?

Awatar użytkownika
Posty: 49
Rejestracja: czw cze 11, 2015 1:32 pm
Lokalizacja: Radom

Roboty przemysłowe do układania gotowych produktów na palecie?

Postautor: PannaZ » czw cze 22, 2017 3:00 am

Wysłałam ci link do strony. Jeżeli chodzi o roboty to jak najbardziej bo sama mam coś takiego u siebie ale nie widziałam podajnika do palet. Znaczy wydaje mi się że na pewno coś takiego jest ale nie orientuję się za bardzo w temacie.

Awatar użytkownika
Posty: 39
Rejestracja: czw cze 11, 2015 12:55 pm
Lokalizacja: Skierniewice

Roboty przemysłowe do układania gotowych produktów na palecie?

Postautor: Piecyk » czw cze 22, 2017 3:52 am

I jedno i drugie bez problemu można dzisiaj kupić. Moja rada jest taka, znajdź firmę która produkuje sprzęt do pakowania i najlepiej się z nimi skontaktuj. To wszystko zależy od tego co masz już u siebie, na jakim systemie to działa i pod to dopiero dobierać sprzęt.

Awatar użytkownika
Posty: 21
Rejestracja: czw cze 11, 2015 1:00 pm
Lokalizacja: Warszawa

Roboty przemysłowe do układania gotowych produktów na paleci

Postautor: BrudnyHarry » czw cze 22, 2017 6:27 am

Możesz wejść sobie na stronę maszynypablo.pl/roboty-przemyslowe/ i tam się skontaktować. Firma ma bardzo duże doświadczenie jeżeli chodzi o roboty przemysłowe jak i całe linie pakujące. Współpracowali z kilkoma dużymi markami więc wiedzą o co w tym chodzi.

Awatar użytkownika
Posty: 39
Rejestracja: czw cze 11, 2015 12:55 pm
Lokalizacja: Skierniewice

Roboty przemysłowe do układania gotowych produktów na palecie?

Postautor: Piecyk » czw cze 22, 2017 7:25 am

Orientuje się ktoś jaki to może być koszt? Wszystkie inwestycje które robię są ze środków własnych i zastanawiam się ile będzie potrzeba na to pieniędzy.

Awatar użytkownika
Posty: 66
Rejestracja: czw cze 11, 2015 1:37 pm
Lokalizacja: Tarnobrzeg

Roboty przemysłowe do układania gotowych produktów na palecie?

Postautor: Trollica » czw cze 22, 2017 7:54 am

Jest tyle różnych czynników że nie sądzę żeby ktoś był w stanie coś takiego ci podać :)

kuchnie radomsko

Wróć do Pozostałe