Systemy monitorowania gps pojazdów rolniczych. Polecacie cos ciekawego?
• Strona 1 z 1
- MichealOn
Witam serdecznie. Wiem, ze coraz bardziej popularne sa wsrod rolnikow i wlascicieli duzych gospodarstw systemy monitorujace pojazdy... Tutaj pojawia się moje pytanie – czy ktos z was korzysta z takich udogodnień. Jak to tak naprawde dziala? Mozna zabezpieczyc maszyny rolnicze przed kradzieżą lub kontrolowac jej prace, aby byla bardziej wydajna... Ale czy istnieja systemy, ktore maja obie te funkcje?
- Piecyk
-
witam pieknie, Jasne, ze istnieja takie systemy. Ja korzystam od pol roku i Moim zdaniem kazdy rolnik posiadajacy maszyny o wysokiej wartosci powinien zadbac o wyposazenie ich w tego typu systemy gps. Przede wszystkim pozwalaja miec pelna kontrole nad praca ciagnikow lub kombajnow a poza tym stanowia zabezpieczenie przed zlodziejami. Niektóre firmy oferują urządzenia do lokalizacji maszyn wraz z platformą internetową, z której można na biezaco monitorowac flote maszyn.
- BrudnyHarry
-
czesc, Baaardzo polecam takie rozwiazania!!! Ja zakupilem system gps w firmie Globtrak i jestem naprawde bardzo zadowolony. Najbardziej cieszy mnie fakt, ze redukcja kosztow utrzymania maszyn rolniczych wynosi okolo 15 %, to naprawde duzo
- Gnom
-
Systemy monitorowania gps pojazdów rolniczych. Polecacie cos
Dzieki systemom gps w prosty sposób można kontrolowac prace maszyny, wiem, ze juz byla o tym mowa, ale momnitoring gps daje ogromne oszcednosci. Polecam zakup jak najbardziej i kazdemu!! Jeśli jestes zainteresowany , to tutaj znajdziesz najwazniejsze onformacje na ten temat. Pozdrawiam
- MichealOn
Bardzo dziekuje!!! Firma, ktora polecacie rzeczywiscie wydaje sie miec atrakcyjna oferte.
- Gnom
-
Nie ma za co, mam nadzieje, że będziesz zadowolny ze wsplolpracy z ich urządzeniami,Podrawiam.
• Strona 1 z 1